De leefstijler

Leefstijlcoaching voor mensen met reuma

De leefstijler geeft zin!

Laat mij je helpen zodat je kan blijven genieten van het leven ondanks die reuma! Ik help jou te kiezen voor meer energie, meer beweging en een gezonde leefstijl.

Antoinette van het Hul – Derksen | leefstijlcoach

Ontdek wat een gezonde leefstijl voor jouw reuma kan betekenen!

Leefstijlcoaching zorgt voor positieve veranderingen op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en energiemanagement. Met het veranderen van jouw leefstijl kan je meer grip krijgen op jouw leven met reuma. Zodat jij je fitter kan voelen, minder last hebt van vermoeidheid en zelfs minder pijn ervaren.

“Wil jij ook meer grip op jouw leven met reuma?” Meld je dan nu aan voor mijn online nieuwsbrief met tips en adviezen voor een gezondere leefstijl en leefstijlcoaching bij reuma. Door je nu aan te melden ontvang je ook direct mijn gratis e-book Tien tips voor gezonde leefstijl bij reuma.

De leefstijler geeft zin!

Ben jij klaar voor een gezondere leefstijl?

Je hebt reuma, je bezoekt de reumatoloog op afgesproken tijdstippen en gebruikt de voorgeschreven medicatie. Je merkt dat jouw klachten niet geheel verdwijnen; de vermoeidheid blijft, pijn en stijfheid en soms een ontstoken gewricht. Je merkt dat het je beperkt in je dagelijkse leven.

De leefstijler geeft zin!
Herken jij jezelf in deze situaties?
  • Je wilt wel aan de slag met jezelf maar er komt altijd wel iets tussen.
  • Je zou graag meer willen bewegen, maar weet niet welke vorm van bewegen geschikt is.
  • Je hebt het idee dat iedereen bezig is met een gezonde leefstijl maar het lukt jou niet om het vol te houden.
  • Je wordt geconfronteerd met allerlei aspecten van een gezonde leefstijl, waarvan je alleen weet dat je er ‘iets’ mee moet doen. Maar wat? En wanneer dan?
  • Je merkt dat je onbewust spanning opbouwt en piekert over dingen.
  • Je kunt wel wat begeleiding gebruiken en misschien zelfs een stok achter de deur, maar je vindt eigenlijk dat je het alleen moet kunnen.

Hoe nu verder?

Wil je het nu echt anders gaan doen? En wat ga je doen om het roer om te gooien? Meer van hetzelfde of ben je toe aan echte verandering? Als je doet wat je al deed zal er niks veranderen…

 

Ik ga je helpen om te handelen vanuit zaken die belangrijk voor jou zijn, waardoor je meer balans, zelfbewustzijn en zelfcontrole ervaart en jij de regie over jouw leven weer in eigen handen krijgt.

De leefstijler geeft zin!

Het zes-maanden-programma: Grip

Een compleet leefstijltraject geheel gericht op jouw persoonlijke doelen en wensen! Benieuwd? Lees verder!

De leefstijler geeft zin!

Boost sessie

Ben jij toe aan een motiverend gesprek? Dan is een boost sessie iets voor jou! in gesprek en doe de leefstijlcheck! Lees verder!

De leefstijler geeft zin!

De leefstijlcheck

Ga in gesprek en doe de leefstijlcheck! Krijg inzicht en zet zelf de eerste stap naar een gezondere leefstijl. Lees verder!

De leefstijler geeft zin!Online minicursus

Liever zelf aan de slag om jouw eerste stappen te zetten om vermoeidheid bij reuma de baas te worden? Dat kan! Lees verder!

Kom in contact met anderen en deel je ervaringen over het veranderen van jouw leefstijl op de Facebookgroep Reuma en leefstijl. Een community voor mensen met reuma die met hun leefstijl aan de slag willen gaan.